Gå til innhold

Standard rapportering med muskler

 

Raw_Masking

 

Raw og Google Sheets

Raw henter rådata, prepper og distribuerer til ønskede visualiserings- og analyseverktøy. Mange av våre kunder bruker Google Sheets som sitt primære arbeidsverktøy i hverdagen, noe som har gjort det til et populært endepunkt.

Google Sheets er et nettbasert regnearkprogram utviklet av Google. Det er en del av Google Drive-tjenesten og lar brukere opprette, redigere og dele regneark online. Dette er et utrolig verktøy som foretrekkes av mange på grunn av dets tilgjengelighet, fleksibilitet, og evne til å gi brukere kontroll over egne data og arbeidsprosesser.

Raw henter data fra regnskapssystemet og beriker disse dataene på veien til Google Sheets. Dette betyr at dataene du mottar direkte i en fane i Google Sheets er ferdigbehandlet, strukturert og enkle å bearbeide videre i rapporter. Som en del av denne berikelsen får du tilgang til:

  • Norsk Standard Kontoplan
  • Offentlig regnskap (Oppstilling etter regnskapsloven)

Dette gjør at kundene som tar i bruk Raw raskt kan snurre opp et offentlig regnskap som de kan bruke selv eller sende videre til kunde. Passer perfekt til de som ser etter en løsning som krever lite input med høy verdi.