Gå til innhold

Hero løser eiendomsrapportering med Raw

 

Hero Eiendom

 

Hero løser eiendomsrapportering med Raw

Hero Eiendom er et familieeid eiendomsselskap som driver eiendomsutvikling med over 40 selskaper i sin portefølje. De har hovedkontor i Oslo.
 
Som eiendomsutvikler er det viktig å ha finansieringen i orden, spesielt når bankene skrur til på kravene for å få finansiering - da er det viktig med gode rapporter som viser et helhetlig bilde av vår økonomiske situasjon og likvide midler vi tar med oss inn i samarbeidet, sier Thomas Nguyen, CFO i Hero Eiendom. 
 

"Noe av utfordringen med å jobbe med eiendom er som regel ikke transaksjonsmengdene, men antall selskaper vi har med å gjøre, det blir en del klienter og innlogginger i ulike systemer i løpet av en periode.

Raw samler alle selskapene vi har i en felles database og pusher data rett inn i vår Google Sheet rapport, den viser oss det vi trenger for å jobbe effektivt mot bankene. 

Da vi skjønte hvor mye tid vi ville spare ved rapportering, ble vi overbevist. Raw er i tillegg utrolig fleksibelt når vi trenger å gjøre litt tallgymnastikk, det passer bra med vår portefølje av mange selskaper"

- Thomas Nguyen, CFO, Hero Eiendom AS