Skip to content

Noen av kundene våre

Raw passer for små og store

image 10

 

Retyre_logo

 

NP-Black (1)

 

Logo_value

 

Bas Kommunikasjon-1

 

Logo_Forte

 

Logo_Hero

Ånund-Lunde-Gruppen

 

Logo_Voss

 

Logo_Reodor Studios

 

Logo_6.sans

 

Logo_Noba

 

Se hva de sier om oss

"Da vi skjønte hvor mye tid vi ville spare ved rapportering, ble vi overbevist. Raw er i tillegg utrolig fleksibelt når vi trenger å gjøre litt tallgymnastikk, det passer bra med vår portefølje av mange selskaper"

Thomas Nguyen, CFO, Hero Eiendom AS

"Raw har blitt et viktig verktøy for at vi skal kunne nå målene vi har satt oss, Raw gir oss detaljert, men presis innsikt i avdelinger og helt ned på ansattnivå - dette gir faktabaserte diskusjoner, og gir oss mulighet for å styre og utvikle på en helt annen måte enn før"

Ingun Væringstad, Økonomi‑ og finansdirektør, OPAK AS

"Jeg bruker Raw til å avstemme regnskap med store transaksjonsmegder. Raw gjør at jeg sparer mye tid ved avstemning av mellomværende i konsern, avstemning av MVA for fellesregistrerte selskaper, og spesielt tidsbesparende der bokføring gjøres med flere dimensjoner og ved ulik valuta."

Karina Laudal, Fagleder, Value Kristiansand

"Raw forenkler rapportering og analyse betydelig. Det er enkelt å bruke og raskt å komme i gang. Sammen med Connected Sheets-funksjonen i Google Sheets flyter data inn smertefritt, og systemet fungerer også godt med andre verktøy."

Erling Stærk-Andersen, Rådgiver, Value

"Rapporteringsløsningen har vært et gjennombrudd i måten vi jobber på. Det har gitt oss nye verktøy og ny kunnskap som igjen har ført til nye forretningsmuligheter. Det ligger enormt med læring i en virksomhets datagrunnlag. Men data må sankes, behandles og tilgjengeliggjøres på en rasjonell måte. Det gjør Raw"

Ole Lunde-Borgersen, Daglig leder, Ånund Lunde Eiendom AS

"Etter at vi begynte å bruke Raw og Value har månedsrapporteringen blitt både riktigere og mye enklere. Value er proaktive og hjelper oss å optimalisere regnskapet og rapporteringen."

Elisabeth Mathisen, CFO 6. Sans

"Raw er et godt verktøy for alle som jobber med kontroll og rapportering av finansielle tall og regnskap. Det gjør det tidsbesparende, enkelt og forutsigbart å hente ut finansiell rådata. Raw bidrar til at vi kan strømlinjeforme både enkle og komplekse prosesser. Raw har blitt en viktig del i min hverdag som regnskapsfører og seniorkonsulent."

Ole Petter Lie, Seniorkonsulent, Value Oslo