Skip to content

Partnere

Sammen med våre partnere dekker vi hele det finansielle rapporteringsområde.

Value_homepage

Value Group

Value tar regnskap og lønn og gir deg verdifulle råd innenfor økonomi, HR og teknologi. Value har svært fornøyde kunder og høyt kompetente ansatte. Et konsulenthus som sikrer grunnlag for vekst og lønnsomhet som kan din bransje.

 

Sherpa_homepage

Sherpa Økonomi

Sherpa er et kompetansehus innen regnskap og økonomi, med fotfestet i Ålesund. De er en engasjert gjeng med nytenkende hoder som jobber på tvers av fagområder. De har alltid hatt fokus på digitale forretningsprosesser, og god datakvalitet, men manglet den siste viktige delen, en effektiv og enkel rapporteringsmodul. 

 

Noba_homepage

Noba Consulting

Noba holder til i Ulefoss Telemark og leverer tjenester innenfor regnskap, rådgivning, markedsføring, design, web, systemutvikling og bedriftsutvikling.

24so_homepage

24SevenOffice

24SevenOffice er dedikert til å gi bedriftsledere verktøyene og ressursene de trenger for å lykkes i en stadig skiftende verden. Deres modulbaserte forretningssystem er designet for å hjelpe deg med å forenkle prosesser når det er nødvendig og utvide når kompleksitet oppstår. Gjennom innovative løsninger ønsker de å styrke ledere til å transformere sine bedrifter og skape en positiv innvirkning på samfunnet.